FONTOS: Első vásárlás előtt

FONTOS: Első vásárlás előtt

Amennyiben vásárolni szeretnél tájékoztatunk, hogy ez nem online vásárlás, azaz nem úgy működünk,  hogy első rendelési szándékod leadása után már szállítunk is. Cégünk minden vásárlójával aláírt szerződése van. Azaz, ha nem is akarsz flottapartner lenni, vásárolhatsz, de első vásárlás előtt alá kell írni a Használt Mobil Flottára vonatkozó Általános szerződési feltételeket, és utána már vásárolhatsz online.

Szállítás

A szállítást fuvarszolgálattal végezzük. 24 órás szállítás van a megrendelés leadása és teljesítése után.

Oda megy a futár, ahová kéred!

Nem fontos hogy otthon legyél és várd a szállítmányt, ha dolgozol és tájékoztatod a futárt, és oda viszi ahol vagy! Persze lehetőség szerint ott legyél, ahol mondod :) , azaz tájékoztass arról bennünket, ha nem a szállítási címre kell vinni az árut!

Ha a futár  nem találna otthon, akkor sem kell kétségbeesni, másnap ettől függetlenül díjmentesen kiviszi megint hozzád!

Szállítási költségek:

Szállítási költség felszámítása:

Súly alapján történik!

Összeg:

1 db készülék esetén: Maximum bruttó 1250-1500 Ft.

2 db készülék esetén: + bruttó 200 Ft

3 db készülék esetén: + bruttó 400 Ft

Garancia

GARANCIÁBAN EGYEDÜLÁLLÓAK VAGYUNK!

Készülék rendelés esetén 3 hónap szervizgaranciát és 3 napos cseregaranciát biztosítunk


A sérült csomagolású, vagy hiányos mennyiségben leszállított termékek esetén átadás-átvétel alkalmával jegyzőkönyv készül, amely tartalmazza a hibás ill. hiányos termékek darabszámát. Vállaljuk, hogy mennyiségi eltérés esetén a hiányzó árut pótoljuk, minőségi kifogás esetén díjmentesen pedig cseréljük.

Vállaljuk a készülékek biztos üzemelését, amelyek egytől-egyig előzetesen teljesen bevizsgált, mint Softwaresen mint Hardveresen és esztétikailag is. Biztosítjuk a megrendelés leadása és teljesítése után Országon belüli 24 órás készülék kézbesítését futárszolgálaton keresztül a megadott címre.

Nem találod a terméket amit keresel?

Tájékoztatlak, hogy nem tudjuk felvinni az összes terméket. Országosan jóval több termékkel tudunk a rendelkezésedre állni.

Ha szeretnél valamilyen használt mobilt, vagy újat, gyere és töltsd ki gyorsan az igényedet, és megnézzük, hogy be tudjuk-e neked szerezni, illetve van-e raktáron!!!

Írd meg milyen készüléket szeretnél!