Flotta akcióink

idealflotta.hu

Építőflotta

Az IDEAL Flotta Hungary Kft. kiterjedt kapcsolatai révén ügyfelei számára az építőanyagok terén olyan mértékű kedvezményeket tud biztosítani, amelyet az építkezni illetve felújítani szándékozó magánszemély illetve cég nem biztos, hogy el tud érni. Kivitelezői kapcsolatainkkal mind az építőanyag mind a megfelelő kivitelező kiválasztása tekintetében  ügyfeleink számára megkeressük a legjobb árakat, és az adott partnercégről referencialistát küldünk telefonszámokkal, amellyel ellenőrizhető a munka minősége. Nagyobb volumenű kivitelezési munka esetén műszaki ellenőrzést biztosítunk a megrendelő szolgálatára.

Anyagrendelés esetén nem teszünk különbséget kis mennyiségű rendelés és projekt méretű rendelés között. Flottaárak vannak.

Mobilflotta és Mobilnet flotta:

Az IDEAL Flotta Hungary Kft. az egyik nagyobb mobilszolgáltatótól piacvezető díjszabását biztosítja partnerei számára. Nettó 10 Ft alatti percdíjaival (másodperc alapú számlázással),  és az egymás közti 0 Ft-os percdíjakkal az IDEALFLOTTA nagyon sok magánszemély, cég és szervezet telefonos költségeit akár több mint felére leszorítja úgy, hogy akár a telefonszámukat is megtarthatják. A telefonszámla elszámolható és minden esetben a számlafizető ügyfél kapja. Azon ügyfeleknek ajánljuk, akiknek jelenlegi telefonszámlájuk havonta meghaladja a 4150 Ft-ot. Kedvezményes készülék rendelésére is van lehetőség, limitált formában. Ha rendelni szeretne SIM kártyát illetve készüléket, ne késlekedjen, mert cégünk ezt a lehetőséget korlátozott számban nyújtja!

Az IDEALFLOTTA partnerei igénybe vehetik a mobilflotta szolgáltatásuk mellé a mobilnetet, vagy Mobil Sticket előfizetést, amellyel így 15-20-25% kedvezményhez jut. A kedvezmény mértéke a vállalt hűségidő alapján változik.

Irodaszer flotta:

Irodaszer flottánk keretében nemcsak flottapartnerek, hanem külső megrendelők is igen nagy kedvezménnyel vásárolhatnak irodaszereket, irodabútorokat, bármit ami az irodában, iskolában vagy otthon szükséges! A megrendeléseket futárszolgálattal szállítjuk a megrendelőkhöz.

Az Irodaszer flotta előnye, hogy a megrendelő nem kiskereskedelmi árból kapja a kedvezményt, hanem NAGYKER árból!!! Flottapartnerként a kedvezmény a NAGYKER árból 15%, külső megrendelőknek a NAGYKER árból 10% kedvezményt biztosítunk.

Használt mobil flotta:

A használt mobil flottánk keretében nemcsak használt újszerű mobilokat lehet vásárolni, hanem teljesen új mobilokat is. A listaárakból flottapartnereink 10 % kedvezmény, külső megrendelés esetén pedig 5 % kedvezményt biztosítunk.

Vezetékes flotta:

Cégünk megtalálta a piacon az egyik legjobb szolgáltató, akinél a cégek illetve magánszemélyek vezetékes belföldi és külföldi hívásait alacsony előfizetés díj mellett 0 Ft-ért indíthatnak. Csupán egy adapter vásárlásával minden belföldi vezetékes számot ingyen hívhat, külföldi vezetékes számokat 4 Ft-os egyszeri kapcsolási díjjal és 0 Ft-os percdíjjal.

Várható flottaakciók, amelyek még az idei évben előreláthatólag bevezetésre kerülnek:

  • autóflotta
  • STOP flotta
  • üzemanyagflotta
  • élelmiszerflotta

A végső cél a MOBILVÁSÁRLÁS.