Miért az IDEAL Flotta Mobilflottája a legjobb választás?

LOGO_IDE (2)

A mobiltelefon napjainkban már természetes mindenki számára, sőt az elmúlt 20-25 évben elengedhetetlen munka eszközzé nőtte ki magát, kiváltotta a vezetékes telefonokat, és az okos telefonok megjelenésével lassan felváltja az asztali számítógépeket.


Magyarországon a mobilflották fogalmának megszületését a nagyvállalatoknak köszönhetjük. A távközlési szolgáltatók egyedi díjszabással versengenek a bankok, biztosítók, multinacionális vállalatok, alapítványok gyakran több ezer előfizetésből álló előfizetői „csomagjának” megszerzéséért. Minél nagyobb a szervezet, annál jobb kondíciókkal telefonálnak a flottatagok. Egy mobilflotta fenntartása felelősség, melynek során a kezelhetőség és átláthatóság a fő szempont. Ha egy cégnek nem a mobilflotta fenntartása, működtetése és adminisztrálása a fő tevékenysége, akkor kénytelen határt szabni mobilflottája növekedésének.
Kiadásaink egy jelentős részét a mobiltelefon számlák alkotja. Cégünk a gazdaságos, költséghatékony működés elkötelezett híve, ezért felkutattuk a számunkra legkedvezőbb mobiltelefonálási lehetőséget.
Ezt a lehetőséget hozzáférhetővé tesszük az Ön cége és családja számára, hogy részesüljön a flottás mobiltelefonálás biztosította jelentős megtakarítás előnyeiből. A nemzetgazdasági minisztérium mobiltelefon-előfizetőket érintő intézkedése számottevő plusz költségként, havi rendszerességgel jelentős terhet ró mind a lakossági, mind a vállalati mobiltelefon-előfizetőkre. Az általunk ajánlott mobilflotta esetében azonban – azon felül, hogy a piaci percdíjakhoz képest akár 50-60%-al alacsonyabb percdíjak mellett lehet telefonálni – ez az adónem, jelentős mértékben eltűnik, így az alábbi megtakarításokra számíthat, aki belép a mobilflottánkba.

A csatlakozás előnyei:

1. Alacsony percdíjak és kedvező opciók
2. Másodperc alapú számlázás
3. Készülékvásárlás
4. Kedvező internet díjak a csomagokban
5. Alacsony havidíjak és egymás közti ingyen beszélgetés
6. Most lehetőség van egy nagyszerű csomagra és az Ön részéről a kitöltés csak 1 percet igényel!

Csak kérd a díjszabást!

Üdvözlettel:

IDEAL Flotta csapata