Világszenzáció

idealflotta.hu

ADKASH: világszenzáció! Pénzt kapsz minden hívás után!

Egy ingyenes, szabadalommal védett szoftver androidos okos telefonodra telepítésével, minden bejövő hívásodnál, vagy SMS-ednél, a készülék kijelzőjén meg fog jelenni egy hirdető cég szolid reklámlógója – BMW, IKEA, Coca Cola stb. –, akik fizetnek a mobilreklámért. Te pedig minden ilyen alkalommal kapsz 1 – 5 centet (2 – 10 Ft).

A mobil reklám a reklámpiac viszonylag új szereplője. 2012-ben 3,3 milliárd USD volt e reklámpiac globális forgalma, 2015-re ezt 20,6 milliárd USD-ra prognosztizálják. De ami a lényeg: ebből a tortából a WORD(I) GMN ingyenes szoftvere segítségével a résztvevők pénzt keresnek:

Ingyenes tagként is letöltheted a szoftvert és használhatod, nem kell semmit, sehova fizetned, vagy kattintgatnod. Így, a hívások, SMS-ek utáni 1-5 centekből heti 20 USD maximális jövedelemre tehetsz szert e reklámok által. 10 USD megkeresése után kiküldik a nevedre szóló céges bankkártyát, ami segítségével pénzedhez hozzájuthatsz. Ingyenes tagként azonban nem tudod továbbajánlani a rendszert, hiszen nincs saját regisztrációs linked, hálózati jutalékot tehát nem tudsz elérni, csak a saját reklámjaid után részesedhetsz.

Affiliate tagként, azonban már kapsz regisztrációs linket, szervezheted a hálózatodat, és ha megvan a 30 dolláros feltöltésed (aktivitásod) az adott hónapra, az AdKash rendszered után is jogosultságod van már hálózati jutalékra is! Minden feltöltött szoftver után 20-20 cent (40 Ft), hálózati jutalékot kapsz, méghozzá HETENTE!

SZÁMPÉLDA:

Tegyük fel, mindenki  csak 3-3 főnek szólt:

3-9-27… stb. fő: 7 szinten ez 3279 főt jelent, akik után fejenként 20 centet (40 Ft) kapsz! 20 cent x 3279 fő = 655 USD/ hét, havi szinten 2600 USD tiszta jövedelem!

Senki nem vásárolt semmit, ellenkezőleg, mindenki csak keresett vele!

Regisztráció: http://kissmisi.worldgmn.com