Haccp rendszerek

Kedves Vendéglátó, Kereskedő és Élelmiszeripari vállalkozó Önt is aggodalommal tölti el, ha ellenőrzésekről hall, legyen az élelmiszer-biztonsági, munkavédelmi, vagy kémiai biztonsági ellenőrzés?
Ha igen, akkor Ön jó helyen jár mert mi segítünk felkészülni, hogy felkészült legyen és az ellenőrzés esetén is az ellenőrzést követően se kelljen büntetést fizetnie!

Több éve ezzel a területtel foglalkozom, így eléggé sok tapasztalatot szereztem a Hatósági elvárásokkal kapcsolatban, illetve az ellenőrzések területén, akár az élelmiszer-biztonság, valamint az élelmiszer-higiénia területén.
Az Ön vállalkozása igen felelősségteljes, hiszen az élelmiszereket, kínál, és készít vagy termel a vásárlók elfogyasztják. Ez nagy odafigyelést igényel. Az élelmiszer minősége és a fogyasztója ne szenvedjen sem átmeneti, sem tartós egészségkárosodást. Az ellenőrzések nagy része is ez miatt kerül előtérbe. A szabályokat be kell tartani, mert nagy lehet a tét, mind erkölcsi, mind anyagi  szempontból.

Miért fontos, hogy felkészüljön az ellenőrzésekre?

• Elkerülheti a büntetést!
• Nyugodt lehet, hogy Önnél minden rendben van!
• Csökkentheti az élelmiszer mérgezések és fertőzések kialakulásának veszélyét, ami hatalmas anyagi és erkölcsi veszteséggel is jár!

• Egyre jobban fokozódó ellenőrzések, akár a szezonális, akár a bejelentés alapján történő ellenőrzéseket vesszük alapul.

• Fokozódnak a kockázatelemzés alapján történő ellenőrzése

• A fogyasztókban nő a tudatos ételfogyasztás igénye, az egészséges, adalékanyag menetes élelmiszerek fogyasztása. A média hatására jobban odafigyelnek hol és kitől vásárolnak!